Overdrive Studios

In 2018 Opgericht door Daan Moerland. Onder de naam Overdrive Studios werk ik als freelance film-editor, cameraman & 2D/3D animator en maak ik onder andere (met eventuele samenwerkingen); informatieve films, videoclips, documentaires, short films, trouwfilms, leaders en meer.

Zolang het neerkomt op het vertellen van een verhaal via beeld en geluid, valt het onder mijn passie. Met het oog op klantgemak, efficiëntie en kwaliteit, ga ik samen met jou iets neer te zetten om echt trots op te zijn!

Daan

Wie is Daan?

In het kort: Een freelance Editor, cameraman, 2D/3D animator die samen werkt met overheidsinstellingen, starters, influencers, studio’s, particulieren en bedrijven.
 

Tot op heden heb ik als videomaker gewerkt bij e-commerce giganten zoals Coolblue, maar ook motion design gedaan bij een aantal middelgrote reclamestudio’s en heb ik gefilmd en gemonteerd met prijswinnende cinematografische trouwfilmmakers.

In 2018 heb ik mijn eigen bedrijf Overdrive Studios opgericht om als freelancer aan het werk te gaan.

 

Naast het opleveren van films voor bedrijven. Specialiseer ik mij ook in het maken van (procedurele) 3D beelden gemaakt in de Houdini software.

Naast dat werken met bewegend beeld mijn werk is, is het ook mijn passie. Ik haal plezier uit het maken van toffe eindproducten en dit op een steeds efficiëntere manier te kunnen doen. Ik kick op het ontmoeten van en samenwerken met toffe mensen, en het vertellen van jullie boodschap middels een mooi verhaal en prachtig beeld.

Prijs

70,00/uur*
  • Cinema kwaliteit
  • Aanlevering voor social
  • 2 Gratis revisies
  • Binnen 1 werkdag reactie
  • Flexibel

Wat kost daan?

Dit is de prijs die ik per uur reken. Ik heb geen kantoor, personeel of overhead kosten waardoor ik scherpe offertes kan aanbieden. Het liefst spreek ik samen met jou een vaste prijs af per project. Deze tarieven helpen wellicht bij de kostenindicatie.

Voor studio werk geldt:

  • Per dag (9:00 – 17:30): 450,00 euro
Bij boekingen van 5 dagen of langer gaat de dagprijs naar: 400,00 euro
 

Afhankelijk van het project is er 1-2 man aan crew aanwezig. De apparatuur is bij deze prijs inbegrepen:

  • Halve dag (tot 5u uit en thuis): 450,00 – 600,00 euro
  • Hele dag (tot 10u uit en thuis): 650,00 – 850,00 euro
  • Elk extra uur na 10 opeenvolgende uren kost 80,00 euro
Het monteren van een video kost ook tijd! In de regel is dat vaak 2x de opnametijd. Wat voor soort opnames het zijn en hoeveel er geknipt, gekleurd en bewerkt moet worden, en of de video in verschillende formaten aangeleverd wordt, heeft daar ook invloed op.
 
Ik maak met alle plezier een vrijblijvende offerte en ik help je graag verder met de beste oplossing voor jouw project.

 *Prijzen excl. BTW-, extra huur-, reis- en parkeerkosten. Reiskosten zijn 25ct per KM.

Contact

Aarzel niet om contact op te nemen.
Ik help je graag verder met je vraag en het verkennen van de mogelijkheden.